Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посрещна в централата на ГЕРБ д-р

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посрещна в централата на ГЕРБ д-р
Коментари Харесай

Борисов посрещна в централата на ГЕРБ шеф от фондация Конрад Аденауер

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посрещна в централата на ГЕРБ д-р Герхард Валерс, зам.-главен секретар на фондация  " Конрад Аденауер " и началник на европейското и интернационално съдействие в нея.

 

Това излиза наяве от обява на Борисов във Facebook.

Ето какво написа той в обществената мрежа:

 

" За мен беше чест, в деня, в който фондация “Конрад Аденауер ” празнува 30 години в България, да посрещна в централата на ГЕРБ доктор Герхард Валерс, зам.-главен секретар на фондацията и началник на европейското и интернационално съдействие.
Благодарих на доктор Валерс преди всичко за доверието, което фондация “Конрад Аденауер ” гласоподава на ГЕРБ, когато създадохме партията. Тази поддръжка и взаимното съдействие през годините ни помогнаха да изградим почтени политици, изповядващи полезностите на демокрацията. На тази база ГЕРБ се утвърди като систематична европейска партия, която е постоянен и приближен сътрудник на интернационалната сцена.
По време на срещата срещнах доктор Валерс с политическата конюнктура в страната, както и с процеса по подготовка на ГЕРБ за идните избори за народен и европейски парламент. "

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР